Нини розов

Как да премеря?  Гаранция и замяна
Размер:
Цена: 18.99лв.
Брой:

  • Код: 6033
  • Марка: Steli

Цвят: розов
Бродерия: не
Закопчаване: с лепка
Лицева част, сая: текстил
Външно ходило: PVCНини "Розово" е модел български анатомични детски обувки с марката Steli. Това е най-новият и актуален модел на ЕМИКА, който имаме удоволствието да Ви представим!

Нини е най-доброто и практично решение за лятото, с което може да дарите своите деца. Може да погледнете на него в две направления, веднъж като пантофи подходящи за топлите сезони през годината, така и като обувка за изгра на вън. Хигиенната поддръжка на обувките е препоръчителна. Ето защо многократното пране не пречи на цялостта на изделията и не нарушава функционалното им предназначение и първоначален дизайн. Те са удобни за игра, както у дома, в детската градина или ясла, така и на вън.

Обувките модел Нини "Розово" са специално създадени от дизайнерите, за да защитават детското краче. Те са замислени, така че да предпазват крачетата чрез защитната лента, която минава ниско долу по ходилото. Закопчаването с лепка прави обувката по-стабилна към крачето, така че да не се събува от само себе си.

Естествените материали, от които са изработени обувките не предизвикват алергии, държат прохладно в горещите летни дни и запазват топлината на крачетата през хладните дни. Така те осигуряват целодневен комфорт, без да предизвикват запарване.

Обувките са изключително практични, когато подовите настилки на помещението са от теракот или паркет, защото изолират крачето от студените повърхности. Също така са подходящи за игра на вън.

Ходилото е анатомично изпитано и гарантира здраве и комфорт за детското краче.

ЕМИКА Ви поздравява за добрият избор!